Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2022 04:00 - НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД - част 2
Автор: monbon245 Категория: Други   
Прочетен: 514 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 СЪБИТИЕ 201


Световната пандемия е най-дискутираната тема в публичното пространство, но почти  никой не беше чувал за коронавирус преди няколко месеца. Агресивното разпространение на заразата вероятно изненадва обикновените хора, но е тема, която се обсъжда в научните среди от доста време.


  Всъщност броят на случаите с епидемичен потенциал на планетата се увеличава с всяка година, като на всеки 12 месеца се отчитат около 200 подобни събития. Опитите на учените и на здравните експерти да прогнозират какво би се случило при потенциално възникване на пандемия от вирус достигат кулминационната си точка в края на миналата година. Датата е 18 октомври 2019 г. и предхожда с няколко седмици първите новини около възникването на COVID-19 кризата в провинция Ухан, Китай през декември.


  Тогава се провежда мащабна симулация известна с името „Event 201“, на която присъстват група от бизнесмени, представители на правителството, здравни експерти и учени от The Johns Hopkins Center for Health Security. Уникалната инициатива се провежда с подкрепата на Световната здравна организaция (СЗО) и организацията Bill and Melinda Gates Foundation. 


  Събитието се провежда в Ню Йорк, където експертите се обединяват около идеята, че е въпрос на време ежегодните епидемични случаи да прераснат в световна зараза. Целта на „Event 201“ е да установи какви биха могли да бъдат евентуалните проявления на подобна заплаха върху социалната, икономическа и здравна екосистема в световен мащаб, както и да даде насоки за сътрудничество между правителствата.


   Проведената симулация „Event 201“ използва въображaемия вирус CAPS и започва  разпространението си от свински ферми в Бразилия. Постепенно вируса преминава от  животните към местните жители, а след това преминава границата на държавата и обхваща целия свят. CAPS e по-смъртоносен от SARS, но по-лесен за предаване и инфекция от обикновен вирус.


  Сходствата с действителния COVID-19, който започна от пазари за нелегална търговия  на животни в Ухан не свършват дотук, тъй като CAPS е резистентен на всяка една позната ваксина на човечеството. Шест месеца по-късно виртуалният вирус е заразил хора от целия свят и предизвиква спиране на полетите с 45%, както и сериозна активизация в социалните мрежи. Крайното заключение от симулацията е доста тревожно.Оказва се, че след 18 месеца от въображаемата поява на CAPS, този вирус е довел до смъртта на 65 милиона души по цял свят. Броят на инфектираните съответно е в пъти по-голям. Симулацията също така предвижда тежка социална криза, която накрая води до обезценяване на стоковите пазари с между 20-40% и намаляване на брутния вътрешен продукт на засегнатите страни с около 11%.


  Ако тези цифри не са достатъчно стряскащи, ще добавим, че през цялата продължителност на „Event 201“, която е 18 месеца, не се разработва ваксина, която е ефективна, за да сложи край на заразата. Това донякъде е реалистично предположение, като се има предвид, че SARS или МERS, който убива над 840 души през 2002 г. са сходни до COVID-19 вируси и все още нямат разработени ваксини.  Реално това е просто виртуален експеримент, но за съжаление и на организаторите на „Event 201“ много от параметрите са идентични с начина, по който коронавируса обхвана над 200 страни по цял свят. Негативното заключение е от 65 млн. починали в експеримента, е най-лошият вариант проведен на симулацията. Това не означава да очакваме апокалиптични сценарии в реалния живот, но със сигурност „Event 201“ е доказателство колко сме неподготвени за подобен проблем.


  ---------------------------



Коментар от Николай Георгиев „В един разигран сценарий преди известно време с участници от най-високо равнище,  беше демонстрирано евентуалното потресаващо развитие на кризата с коронавируса. Който го е гледал, е забелязал много сходни събития от дискусията в клипа, осъществена преди една година и случващото се оттогава насам. С демонстрирания евентуален сценарий относно пандемията са видели, че той се изпълни на 100%. В него се включваха не само появата на вируса, карантинирането, протестите на хората, проблемите с икономиката, но дори изкарването на войската за борба с недоволните „арестанти“.


  Скоро целият свят ще бъде под обсада чрез втората карантина, която, нищо чудно, да  изпълни „пророческите“ думи на ген. Мутафчийски „Яко ще се мре!“ Не случайно СЗО нарежда почти всички страни да бъдат карантинирани отново, а правителствата само това чакат. 


  Като доказателство са случаите в Мадрид, Брюксел и Париж. От Москва дойде информация, че декември-януари започва масово ваксиниране.“ Доцент Мангъров предупреждава: 70.6% от заболелите винаги са носили маска. 3.9%  никога не са носили маска. Една маска от плат не може да ни предпази от никакъв вирус. По-скоро маските от плат могат да ни разболеят.


  ВТОРАТА ВЪЛНА НА COOVID-19 ЗАЛЯ ЕВРОПА



Втората вълна на коронавируса залива Европа с все по-голяма сила. На фона на нарастващия брой новозаразени, редица европейски страни върнаха част от ограничителните мерки или въведоха нови, в опит да спрат разпространението на заразата.


  Заради усложняващата се ситуация държавите отново опитват да ограничат социалните контакти. Повечето от тях обаче засега се опитват да избегнат нова пълна блокада и парализиране на икономиката.


  Германия отчита ръст на новозаразени с COVID-19 на нивата от април месец насам. По тази причина в някои региони на страната бяха въведени вечерен час и 14-дневна карантина за влизащите от високорискови зони, пристъпи се към затваряне на заведенията и се наложиха ограничения при частните събирания. Германският канцлер Ангела Меркел обаче предупреди, че може да се въведат още по-строги мерки, в случай че с настоящите не се постигне спад на новите случаи на коронавирус.


  Антирекорди през последните седмици бележи и Великобритания - най-засегнатата европейска страна от COVID-19. По тази причина премиерът Борис Джонсън наложи частична блокада на Лондон и още 7 района в страната, забранявайки събиранията в затворени пространства с членове на семейството или приятели, с които не се съжителства. На открито пък са разрешени единствено събиранията до 6 души, а баровете и ресторантите затварят до 22.00 часа.


  Преди дни Франция отново обяви извънредно положение, след като предишното изтече през юли. Това ще позволи на правителството да прилага по-строги мерки в бъдеще - както на местно, така и на национално ниво. Въвежда се полицейски час от 21.00 ч. до 6.00 ч. и санкции за нарушителите в размер на 135 евро. 


  Италия също втвърди рестрикциите в опит да предотврати повторно блокиране на  страната. Съгласно одобрения от правителството пакет от мерки, занапред ресторантите и пицариите трябва да затварят не по-късно от полунощ. Останалите заведения за обществено хранене ще спрат да работят не по-късно от 21.00 ч. Забранено е струпването на хора на входовете на барове и ресторанти, в паркове, на улици и площади. Не се разрешава присъствието на повече от 30 души на публични церемонии, включително сватби и погребения. Всички училищни пътувания, както и любителски спортни контакти са преустановени.


  Заради резкия скок на новите случаи на COVID-19 Испания обяви извънредно положение и наложи блокада на столицата Мадрид и околностите. Посетители няма да се допускат в региона освен за пътувания по неотложни причини, а на местните жители е разрешено да преминават границата единствено за работа, посещение при лекар или пазаруване. 


  Детските площадки и парковете също са затворени.Австрия отговори на увеличаващите случаи на коронавирус с издаване на заповед за задължително носене на маска на повечето обществени места, включително във всички магазини и в училищните коридори, но не и в клас. Правителството също ограничава размера на частните събития на закрито до 50 души. Професионално организирани събития  с места се ограничават до 1500 души на закрито и 3000 на открито в сравнение с лимита преди - съответно 5000 и 10 000.


  Рекорден брой на новозаразените принуди Чехия да затвори баровете, ресторантите и  клубовете, а училищата да преминат към дистанционна форма на обучение. „Червен сценарий“ заради ситуацията с коронавируса обяви и Румъния. Съгласно него  учениците в Букурещ преминават на изцяло онлайн обучение, въвежда се задължително носене на маски и на открито, а също се затварят театри, кина, закрити ресторанти и кафенета. Автор: Lupa.bg


  ЕС ОСИГУРЯВА 400 МЛН. ДОЗИ ВАКСИНА

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен разкри в сряда, че Европейският съюз е подписал споразумение с фармацевтичната компания Johnson & Johnson за закупуването на 400 милиона дози от кандидата им за ваксина за COVID-19.„Тъй като коронавирусът се разпространява бързо в Европа, ние осигуряваме дози бъдеща ваксина, за да защитим гражданите. Днес подписахме договор с J&J. Той дава възможност на страните от ЕС да закупят до 400 милиона дози. Това е третият ни договор с фармацевтична компания. Ще последват и още“, написа фон дер Лайен в туит.


  ИЗМАМА ЛИ Е PCR ТЕСТЪТ?   Миналата година пневмония отнема живота на създателя на теста Кари Мълис PCR или полимеразната верижна реакция (Polymerase Chain Reaction), която диагностицира като „заразени“ с COVID-19 над 35 млн. души в световен мащаб (или по-точно – 35 510 956 към 5 октомври). Тези дни попаднах на името на създателя на PCR теста, Кари Мълис (Kary Banks Mullis) и продължих да си задавам въпросите, които ме мъчат вече седем месеца, а именно:  „Как така, този нов, никому неизвестен вирус, за който няма лечение, се диагностицира с един тест, който, видиш ли, е измислен толкова бързо, че да „улавя“ болните? Хем не познаваме нещо, хем вече имаме мерило и стандарт, според който да открием  заразоносителя?“


   Тези, и други подобни въпроси занимаваха мислите ми вече седем месеца, докато тези дни, попаднах на името на Кари Мълис, който изобретява PCR технологията още през далечната 1983 г., заради което е удостоен с Нобелова награда за химия през 1993 г. Изобретението му се счита за имащо ключово значение в биохимията и молекулярната биология.  Всъщност, изобретението на PCR е толкова важно, че някои учени заявяват, че областта на биологията и медицината може да бъде разделена на две епохи – едната преди PCR и другата – след PCR. През 1998 г. Мълис е въведен в Залата на славата на националните изобретатели заради изобретението си на PCR, пише Мариела Нордел. След изобретението си на PCR, малката калифорнийска биотехнологична компания, за която работи Мълис – Cetus, продава патента за PCR на Hoffman-LaRoche за изумителната сума от 330 милиона долара – най-голямата сума, платена някога за патент. Междувременно Мълис получил бонус от 10 000 долара (5 заплати) и бил уволнен.


  Миналата година пневмония отнема живота на забележителния учен. На 7 август 2019  г. той починал в Ню Порт Бийч, Калифорния. Някои смятат, че смъртта му не е случайна. Истината обаче е, че самият Мълис смята, че с неговото изобретение се злоупотребява в пропагандата на ХИВ и самият той не би го използвал за доказване на каквито и да е смъртоносни вируси.


  Сега разбирам, защо доц. Мангъров, д-р Първанова, д-р Тодоров и мнозина други български медици, заявиха публично, че PCR тестовете са фалшива работа. Към нашите медици се присъединяват и огромен брой чужди (от САЩ, Франция, Белгия, Германия и т.н.), които също заявяват, че над 85% от „положителните“ резултати от PCR тестовете са фалшиви, неверни, необосновани. Според The New York Times, преобладаващото мнозинство от хората, за които се предполага, че са положителни за COVID-19, всъщност не съдържат вируси.  Оказва се, че PCR тестовете, за които милиони изплашени американци са били измамени, са фалшиви, тъй като тези тестове разпознават само частични вирусни фрагменти. Факт е, че PCR тестовете диагностицират огромен брой хора, които изобщо нямат нито един от вирусите. Данните от тестовете от Масачузетс, Ню Йорк, Невада и другаде показват, че над 90% от хората, които са положителни за COVID-19, всъщност не са заразени с него.  Според изданието „Горната граница от 90% за фалшиви положителни резултати вероятно е твърде ниска.“ Ето защо Американския център за контрол и превенция на заболяванията (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) осъзнава, че фалшивите положителни резултати са сериозен проблем, но твърдят, че са били „погрешно” докладвани на агенциите за обществено здраве. Тези фалшиви PCR тестове също са допринесли за погрешното наименование, че повечето предполагаемо заразени пациенти са „безсимптомни носители“, поради което не изглеждат болни. Реалността е, че повечето „положителни случаи“ на коронавирус са напълно фиктивни.  Именно за това Red State твърди, че PCR тестовете водят до над 13 милиарда долара  корпоративни печалби. Към днешна дата (5 октомври) в България са направени 543 076 PCR теста. При цена на един PCR тест от 100 лв. общата стойност е 54 307 600 лв. (в някои лаборатории цената на един PCR тест е 120-130 лв., а експресният PCR тест в „Софиямед“ струва 190 лв. + 10 лв. за сертификат на английски, ако ще пътувате в Гърция, например). Важно е да знаем, че тези тестове са купени на цена 6$ (10 лв.). Според различните база данни, в България има около 40 сертифицирани лаборатории, които имат право да правят PCR тестове. Следователно, за седем месеца средно всяка една от тях прави 1 357 690 лв. от тестове, за които тестове са платени около 135 769 лв. Печалбата е очевидна. С други думи, Red State са прави, като смятат, че 13 млрд долара е печалбата на различни корпорации само от PCR тестовете. 


  Нека обаче се върнем на Кари Мълис и неговият PCR тест. В статия от 15 септември  2004 г. се казва, че този ДНК тест (т.е. PСR) може бързо да установи причината за хранително отравяне или за наличието на хламидни бактерии при жените. Той се основава на т. нар. процес на полимерна верижна реакция, който увеличава целевото ДНК. Тоест, това е именно PСR теста, изобретен от Кари Мълис. Нещо повече – статията, позовавайки се на „Дейли телеграф“ пише, че този тест може да диагностицира широк спектър от заболявания само за 30 минути.


  Седем месеца ни убеждават, че PCR теста диагностицира COVID-19. Та за това аз се  питам през тези седем месеца, защо аджеба, този прословут PCR тест не диагностицира грип, пневмония, бронхит, ларингит и т.н. Как пък този тест се оказа толкова умен, че само Ковид намира? Вероятно защото „увеличава целевото ДНК“ и „хваща“ само Ковид? ОК! Съгласих се. ОБАЧЕ….


  Статия, озаглавена „Машина за манипулации: Защо създателят на „теста за коронавирус“ не би го използвал“ на Селия Фарбер за UncoverDC показва пошлостта на тази PCR измама. Статиите на Селия Фарбер акцентират върху свободата и тиранията, фармацевтичната индустрия и медийното насилие на човешките свободи, поради което е подлагана на сериозни атаки заради материалите си, свързани с фалшивата наука и психологическите операции около истерията ХИВ/СПИН. Заради заплахи, свързани с нейни публикации, е търсила защита от ФБР и полицейското управление на Ню Йорк. В статията си Селия Фарбер пише: „Преди години имах късмет да се срещам с учени – епични, невероятни учени, пресичащи пътя ми, когато никой друг не искаше да говори с тях. Сега техните имена се появяват, техните предупреждения и корекции изкристализират. Истинската „наука“ (същността на природата) никога не е лоша новина. Науката на глобалистите обаче не е нищо друго, а само лоша новина. Причината, заради която Бил Гейтс иска да повярвате, че коронавирусът ще изтреби над 450 милиона души, е в това, че той мрази природата, Бог и вас. Защо е така? Ще трябва да попитате неговия психиатър. Но нека да поговорим за най-новата терористична бомба, взривена от глобалистките,  атеистични и уродливи политици върху вашия напълно добър, свободен живот като гражданин на САЩ през 2020 г., управляван от президент, който не мисли назадничаво. Колко от нас са „заразени“ с този нов коронавирус и колко трябва да сме уплашени? Какво имаме предвид, когато кажем, че човек e „тестван положително“ за Covid-19? Това всъщност не означава, че въпросният човек „има“ вирус. Държани сме като заложници от собствените ни технологии, без да разбираме какво всъщност представляват. Аз съм в рядката позиция на човек, който е познавал, прекарвал време с изобретателя на метода за тестване и съм го интервюирала. Методът е използван в понастоящем наличните тестове за Covid-19 и се нарича PCR. Изобретателят се казваше Кари Мълис и беше един от най-топлите и забавни хора, които някога съм срещала, освен че беше и непоколебим критик на „науката“ за човешкия имунодефицитен вирус (ХИВ), и един от нетипичните Нобелови лауреати, т.е. „гений“. Хората, които отнеха всичките ви свободи през последните седмици, са социални инженери, политици, лидери на глобалистичната мисъл, банкери, фанатици на СЗО и други подобни. Тяхната армия са „мейнстрийм медиите“, които в момента са буквално перфектната и денонощно работеща пропагандна машина. Бил Гейтс дълго чакаше вирус с толкова много, както той каза, „пандемичен потенциал“. Но Гейтс има проблем и той се нарича PCR. 


  Въпреки че изобретателят на PCR теста умря миналата година и не е тук, за да адресира проблема, неговото творение сега играе централна роля в корона тероризма. В статията си Селия Фарбер пита д-р Дейвид Расник (биохимик и бивш основател на  ЕМ лаборатория) какъв съвет има за хората, които искат да бъдат тествани за COVID-19. Отговорът на Расник е: „Не го правете. Нито един здрав човек не трябва да бъде тестван. Тестът не означава  нищо, но може да унищожи живота ви, да ви направи абсолютно нещастни.“ По-нататък в статията си Селия Фарбер пише:„Лабораториите могат да манипулират колко „случаи“ на Covid-19 има в държавата им.  Един от начините за разграничаване на истината от измамата в съвременната „наука“ е да се проследи какво бива отстранено. Например, в PubMed от Китай имаше едно резюме на английски, което изкара целия COVID индустриален комплекс за тестове неоснователен и абсурден. Имаше известна китайска публикация, в която беше изчислено, че ако тествате хора без симптоми, до 80% от положителните резултати може да се окажат фалшиво положителни. Това беше нещо шокиращо, толкова шокиращо, че PubMed трябваше да изтегли резюмето, въпреки че китайската публикация изглежда все още е публикувана и налична. 


  В общи линии резюмето казва, че при асимптоматични популации вероятността положителният тест за коронавирус да бъде истински положителен е само около 20%. Тоест, 80% ще бъдат фалшиво положителни.“„Учените нанасят страшно много вреди на света в името на това да му помогнат. Нямам нищо против да атакувам побратимите от колегията, защото се срамувам от тях“ (Кари Мълис, изобретател на PCR) 


  Източник: ejednevno.eu  



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: monbon245
Категория: Други
Прочетен: 1477190
Постинги: 2476
Коментари: 24
Гласове: 1708
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930