Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2021 18:42 - Всички ваксинирани за covid ще умрат, предупреждава френският вирусолог
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1538 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.06.2021 18:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Всички ваксинирани за covid ще умрат, предупреждава френският вирусолог

25.05.2021 г. / От Итън Хъф / 

https://www.brighteon.com/52ba56a1-ee4c-4e16-9587-7095fc052f9c

image

Няма шанс за дългосрочно оцеляване за всеки, който е получил инжекция с коронавирус на Ухан (Covid-19), според водещия френски вирусолог Люк Монтание.

Всички, които са намушкани заради китайския вирус, ще умрат, заяви той по време на неотдавнашно интервю, което можете да гледате по-долу на Brighteon.com .

„Няма надежда и не е възможно лечение за тези, които вече са били ваксинирани“, заяви Монтание ясно по време на сегмента. "Трябва да сме готови да кремираме телата."

 

 

След дълго проучване на съставките, съдържащи се в инжекциите, и това, което правят, Монтание стигна до заключението, че всеки човек, който получи изстрела, в крайна сметка ще умре от зависещо от антитела подобрение или ADE.

"Това е всичко, което може да се каже", добави той.

Между другото, на Монтание се приписва първият, открил ХИВ, след като предупреди миналата пролет, че грипът Ухан съдържа изкуствено снадена ДНК от вируса, провокиращ автоимунната система. Сега изглежда, че същите промени могат да бъдат намерени в „ваксините на китайски вируси“, които подготвят телата на хората за евентуална внезапна смърт.

Монтание също заяви миналата година, че „наличието на елементи на ХИВ и микроби на малария в генома на коронавирус е силно подозрително и характеристиките на вируса не биха могли да възникнат естествено“. Оказва се, че е бил прав.

Изстрелите от Ухан Грип са предназначени да „бавно убиват“ масите чрез забавена във времето смърт

Едно е генетично модифицираният (ГМО) вирус да бъде освободен умишлено, но съвсем различно е медицинското заведение, след което да въведе инжекция за него точно в средата на предполагаема „пандемия“.

Според Монтание този подход е „неприемлива грешка“, в най-добрия случай, защото всичко, което ще направи, е да разпространи още повече „варианти“ на китайския вирус и да убие повече хора - което изглежда е било планът през цялото време.

Между другото, Доналд Тръмп и неговата схема „Операция Warp Speed“ трябва да благодарят за този кошмар. Докато някои от неговите твърди поддръжници все още настояват, че Тръмп не трябва да бъде обвиняван, защото той просто е бил „подведен” от кабинета си относно естеството на инжекциите, самият Тръмп ги натиска агресивно и до днес, въпреки десетките хиляди известни случаи на нараняване и смърт.

Продължават да се появяват доказателства, че инжекциите с китайски вируси са проектирани да бъдат „бавно“ убиване за мнозина, което означава, че тяхното пагубно въздействие отнема малко време, за да се прояви. За някои обаче нараняванията и смъртта ще дойдат веднага, както видяхме в заглавията в последно време.

Всичко това би обяснило безумното бързане да се ваксинират хората с „деформираща скорост“, използвайки всякакви тактики на принуда или принуда, необходими за постигане на желаната цел. След като достатъчно ваксинирани хора започнат да падат мъртви, останалите неваксинирани повече от вероятно ще окажат съпротива, поради което режимът на Байдън се движи бързо, за да получи колкото се може повече инжекции, за предпочитане преди 4 юли.

„Силите, които притежавате вашата ДНК от тестовете за тампони в база данни с връзка с изкуствен интелект, който ще определи най-доброто време за смъртта на човек, и това ще бъде по„ естествена “причина като инсулт или инфаркт“, един коментатор в Disclose.tv пише за хора, които не са задължително ваксинирани, но са преминали подслонен „тест“.

„Определена честота ще резонира с целта само от кулата за мобилност най-близо до дома ви. Skynet не изпраща дроиди, а честоти. "

Повече от последните новини за смъртта и разрушенията, причинени от инжекции с коронавирус на Ухан (Covid-19), могат да бъдат намерени на ChemicalViolence.com .

Източниците за тази статия включват:

coe-llc.com

Disclose.tv

Brighteon.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39744712
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031