Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2023 20:00 - Бившия зам.-министър на отбраната Йордан Божилов иска война. 2023-01-27
Автор: yuriylenev Категория: Други   
Прочетен: 3512 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Бившия зам.-министър на отбраната Йордан Божилов иска война. 2023-01-27

Винаги в живота, тези които никога е са служили войници, и не знаят как да държат пушка, защото са държали само пишка, и то не тяхната собствена а чужда, неистово искат да има война, но  в нея да умират не те, а други...

Обаче вече не се получава това, както е ставало някога...

Като деца тези пишкодържатели, не са си доиграли на стражари и апаши, на индианци и каубои, на гангстери и полицаи, на Вилхем Тел или Робин Худ...

В Усрайна не умират вече тези, които не искат.... и няма начин вече да умират български мъже, вместо българските политици.

Ще умират български путьолитици – гейнасралчетата Гумен Смрадев и Бочко Мочко Пръдлищарката, фатмаците гугутковият гълъб закапИчето Донев, гейнасралето путка майна поповишка мърлЯнев, и още и още „смели“ демократични и еврогейски мазногъзомощнодупести и тлъстошкембести швейкове – полумужика московски оне дето си бърка винаги в носа от ДеБа Ристю прЪви Московски, шопарчето дето го млатиха в прахоляка на Росенец Сливайло салаМирчев, идиотите харвардски гейове от Гриндър Курво Путков и Асан харвардогъзоразпран, и сие педерасте ненаигралисе на война педерасте българско.

На който му се играе на войници, да заминава в Усрайна и там докато с руснаците се сражава смело, да сере в гащите си силно и обилно горещи лайна.

Казват запознати с това действие, че било полезно за кожата на гъза – правело я по-мека...  

Като гледам на наш‘те путьолитици гъзовете, бая има да лайна серете, докато в Усрайна срещу руснаците ревете от окопите на Вова хитлеристчето бандеровско.

А Данчо Уйоглаваначестото (некво бивше военно зам.глистърче) се изпърдя по Канал анал прЪви на БеНете:

"Война се води за постигане на политически цели. Предоставянето на оръжие на Украйна има своето най-вече тактическо значение. А Русия използва много стари оръжия от 50-те и 60-те години. Явно се изразходва и нейният капацитет. Русия ще се опита да направи пробив напролет. Предоставянето на оръжие на Украйна е с цел тя да успее да защити своите територии. НАТО няма планове да се конфронтира с Русия."

И тази простотия я изпърдява по талавизора на канализацията прЪва бивш еврогейсконатовски смешен зам.-миниглистър на войната... Който не е служил даже войник...!?

ТоА пръдльо напикан разбира точно толкова от военна дейност и войната, колкото му е плешива и приличаща на върха на уй главата.

Ще има да чака Русия да се изчерпа...

Подлога и платен духач на НАТО и САЩ...

Данчо Уйоглаваначестият е завършил в Русия през социализма...

Значи е комунист и платен доносник на Путин а сега се доказва като натовскоеврогейска подлога за да не си загуби работата си.

Каква мъжка путка е само тоА насран гъз! (м.п. не е полов орган а вид характер)

Роден е на 27 ноември 1969г. в София.

Завършил е философския факултет на Московския държавен университет „М. Ломоносов” и има магистърска степен по философия и политология и Университета за национално и световно стопанство като магистър по право.

Специализирал е международни отношения и политика сигурност в Европейския център за изследване на сигурността „Джордж Маршал” в Германия и в Женевския център за изследване на сигурността, Швейцария.

Пошел нахуй дупедал и шутколитик гнусен (не)български!

27-01-2023
#ЮрийЛенев

image




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. bojinkata - "НАТО няма планове да се ко...
30.01.2023 21:29
"НАТО няма планове да се конфронтира с Русия." - Това изречение е достатъчно да се прецени колко акъл има в тази плешива тиква! Поредният майкопродавец!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: yuriylenev
Категория: Други
Прочетен: 273052
Постинги: 160
Коментари: 150
Гласове: 300
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031