Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2022 04:00 - НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД - 6 част
Автор: monbon245 Категория: Други   
Прочетен: 680 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 МИКРОВЪЛНОВОТО ИЗЛЪЧВАНЕ МОЖЕ ДА МАНИПУЛИРА ВРЕМЕТО И ХОРАТА



Телефонно интервю със специалиста по микровълни д-р Бери Трауер  Част 2: 


  Klagemauer.TV проведе телефонно интервю с британския микровълнов експерт Barrie  Trower. В тази втора част той се занимава с изтъкнатата заплаха за всеки живот на земята чрез микровълновото излъчване 5G. Според д-р Trower планирания 5G интернет от космоса има потенциала бавно, но сигурно да унищожи всякакъв вид живот на земята.


  Според доклад на немското бизнес списание Wirtschaftswoche от 23 февруари 2019 г.  се очаква интернета скоро да идва от Космоса. Международната жалба „Стоп на 5G на  Земята и в космоса“ също твърди, че поне пет компании възнамеряват да излъчват 5G от пространството. Това става с помощта на спътници в ниски и средноземни орбити, които покриват цялата земя със силни, свързани и контролирани лъчове. 


  В първата част на телефонното интервю, ни разказа британецът Barrie Trower, бивш експерт от Кралския флот за микровълновите оръжия при военни действия, които се използват от 1949 година. В днешната втора част той говори за техническите възможности и опасностите на 5G от космоса. Във втората част ще говорим за това, как човекът и природата могат да бъдат манипулирани чрез микровълново лъчение, например причинените от различни честоти настроения, като безнадеждност, агресия и мисли за самоубийство.


Планираният 5G интернет от космоса, според д-р Trower бавно ще унищожи всяко растение и по този начин и цялата почва на земята, защото растенията са тези, които поддържат почвата жива. Дори и днес е възможно математически и теоретично да се предизвикат земетресения с помощта на микровълни. 


  Д-р Trower заключава също, в отговор на въпроса, кой е отговорен за предстоящото 5G  излъчване и кои други технически алтернативи съществуват. Сега част 2 от телефонното интервю с д-р инж. Barrie Trower:  - Възможно ли е да се манипулират хората или да се контролира съзнанието на хората чрез микровълново лъчение като 5G? 


  - О, да! Във всички случаи! Вие дори не се нуждаете от 5G за това. Можете да го направите с енергия. Това беше първата полза от 5G. Това беше първото предназначение на 5G. 


  Това изследване не е ново. Когато казвам това на конференции, хората ме гледат все едно имам две глави. Този експеримент всъщност е проведен още през 64 година преди Христа, от гръцки учен, живеещ в Египет, наречен Птолемей. Птолемеите са били изключително интелигентни учени. Той загрял различни предмети и след това направил дисково колело и го сложил пред лицата на хората и пробил навсякъде в колелото дупки. След това загрял метални блокове или други руди и заедно с лъчението е завъртял колелото пред очите  им от другата страна на дървото. Така лъчението и импулсите са преминали в очите и в мозъка им. Той е написал публикация за това, която все още се използва и днес, и показва, че излъчените импулси влизат в очите. По това време това се е използвало, като парти трик, чрез който хората са били замайвани, за да падат и да получат епилептични пристъпи, оставяйки ги да загубят контрол. 
 

  Но импулсите, използвани при военни действия, дори и по време на Студената война, могат да предизвикат същите симптоми в тялото, като морфин, марихуана, глад, безнадеждност и т.н., които биха довели и до самоубийство, агресия. И ако се зададе правилната честота на пулса, това може да доведе до сексуална агресия, халюцинации и т.н. Те могат да ви накарат да искате да си лежите неподвижно.  Всъщност в университета в Йейл имаше един учен - казвам го учтиво - мисля, че е  изключен от института, понеже университета не беше съгласен с посоката, която е взел (името му е Хосе Делгадо) - и той пише, че всички настроения или чувства в тялото могат да бъдат предизвикани. Той използваше всички видове електромагнитни вълни, включително микровълните. 


  След това отиде от Йейл в Испания и можеше... с микровълните си, когато посети една  арена, да накара атакуващия бик просто да спре. И той каза, че може дори сексуално да възбуди жените. Той можеше да накара мъже да опустошат стаята, в която бяха. Всички настроения и емоции могат да се предизвикат чрез лъчение. Това беше през 70-те години.  Така че трудно можете да си представите на какво са в състояние те днес. 


  - Да. Очевидно това има голям потенциал и сега нека да обърнем погледа си към  пространството. В близко бъдеще пространството ще бъде използвано за създаване  на предаващо поле за земната повърхност с помощта на хиляди спътници. Според  вас възможно ли е технически да се облъчи цялата планета? 


  - Във всички случаи, да. Мога да ви кажа и защо. Навсякъде около Земята има няколко  различни слоеве - но йоносферните слоеве са високи около 60 мили. Те са основно от  водород и хелий и са електропроводими. Така че това, което можете да направите - а САЩ вече го правят. На планетата вече има 16 станции, използващи проста геометрия и индекс на пречупване. Най-известната е HAARP в Аляска, Северна Америка. Това, което могат да направят там, е да излъчват микровълни и импулсни микровълни по цялата земя. Защото йоносферата ги отразява – тя отразява микровълните, точно както огледалото отразява светлината. Съединените щати, ако искат, могат да изпратят микровълнов лъч в йоносферата, могат да го отразят върху вашите дървета, върху добитъка ви, върху вашите реколти и да ги унищожат. Няма причина това да не стане.  Ако се изпратят няколко - всъщност те говорят за стотици хиляди сателити - и това, което може да се направи, е да се обгърне цялата планета в микровълни. Вече има сателити в небето, които предават телевизия на цялата страна. Сега, когато са извели всички тези сателити – става въпрос за стотици хиляди – те извършват две неща. Първото е, че те ще унищожат всяко едно живо растение на планетата, всяко живо растение и това вече е общоизвестно.  Мисля, че този експеримент всъщност е извършен в Германия и е записан от ученици.  Какво направиха те: взеха един от тези безжични телефони и се движеха из цялата къща.  Тези телефони излъчват също и тогава, когато не се говори с тях. Те излъчват през цялото време. Ден и нощ.  Е, това, което децата направиха - беше в Германия - донесоха някои растения близо до един от тези телефони и установиха, че растенията спряха да растат. Беше много слаб сигнал и при контролирането на растежа им установиха, че растенията са унищожени. И това е възпроизвеждано много пъти. Всъщност, сателитите първо ще унищожат всяко растение на планетата, като отслабят устойчивостта им към бактерии. Те ще унищожат почвата, защото растенията са тези, които помагат да се запази почвата жива.  Другото нещо, което ще направят, е да унищожат всички летящи създания на планетата, защото в момента те могат да летят до места, където няма микровълни и могат да се възстановят, могат да се размножават там. Но след като наситят планетата, те няма да могат да отидат никъде! 


  Положението ще стане още по-сериозно! Причината за това е: Много хора не знаят за  екологията на нашата планета. Около 70% от дървото през есента, чрез листната маса  пада на земята и бива отнесена от повърхностните води. Друга част изгнива на земята, а дъждът ги изхвърля в потоците. Тази биомаса отива в океаните, в езерата, в реките.


Има огромна хранителна верига. Най-големите хранителни вериги на планетата се намират в океаните. Там бактериите изяждат листата, които биват изядени от други бактерии и след това от по-големи едноклетъчни организми. Така се движим нагоре по веригата и 70% от рибите се хранят от дървото. Така унищожаването на дърветата унищожава живата риба и почти всяко живо същество в океаните. 


  Има бактерии на повърхността на всички океани и морета, наречени коколикопори, и тези коколикопори са от съществено значение за вашето оцеляване по една причина, а именно: те произвеждат един химикал, наречен диметилсулфид, който е единственият химикал, за който е известно, че е способен да произвежда облаци или химически участва в образуването на облаци. Те произвеждат диметилсулфид. Както ние издишваме въглероден диоксид, те издишват диметилсулфид. Те го произвеждат като отпадъчен продукт, който навлиза в атмосферата, смесва се с химикали в атмосферата и е единственото вещество, използвано за образуване на облаци. Сега, коколикопорите са много чувствителни към въглеродния диоксид, който се спуска като киселинен дъжд и унищожава дърветата, защото те спират да растат. Те вземат огромно количество въглероден диоксид от атмосферата и го използват с фотосинтезата, за да произвеждат захар, за да растат, понеже това е във всичките им клетки. 


  Ако унищожите дърветата, въглеродният диоксид на повърхността на океаните ще се  увеличи и резултата ще е една безоблачна планета. Ако се поставят тези сателити в космоса и ако хората, които смятат, че имат повече от две мозъчни клетки, за да разберат взаимоотношенията в природата и тогава попитате който и да е учен, с каквото и да е знание, какво ще се случи, то отговора ще бъде, че Земята е поела път към унищожение... Сателитите нямат прекъсвачи и излъчването ще продължи. Те не могат да кажат, че тук има една малка грешка, ние трябва да се изкачим и да изключим 300 000 спътника. Защото, когато те се включат веднъж, те продължават да работят. Така че отговорът на вашия въпрос за всички тези причини е, че те ще унищожат планетата и на практика всичко на нея, освен бактериите. 


  - Да. Позволете ми един по-технически въпрос относно спътниците. Казахте, че  тази йоносфера, която се намира на около 60 мили височина, е проводяща, така че  можете да изпращате вълни от Земята до този слой и лъчението ще се отразява  обратно на Земята. Как може да проникне в този слой лъчение от сателит, който е  на тази височина?


  - Лъчите минават направо и ако сателита е над йоносферата – лъчите се отразяват, ако са под ъгъл - както слънчев лъч върху прозореца. Когато слънцето удари директно върху прозореца, то лъчите преминават директно през него. Когато слънчевите лъчи са под ъгъл към прозореца, част от тях преминават през него, но част от него се отразяват.  Но има още по-опасен аспект. Това е, че когато излъчват микровълни на определена  дължина на вълната директно върху планетата, можете да създадете стоящи вълни на  планетата и в рамките на планетата вълните стават все по-големи и по-големи. Така че е математически и теоретично възможно да се предизвикат земетресения. Не знам дали това вече се е случило. Но математически със сигурност е възможно да се изградят стоящи вълни, да се предизвика земетресение или да се манипулира времето. Те могат също да променят времето чрез затопляне на атмосферата или просто като сменят една от струите и това, което хората не забелязват, е, че земята се движи в цикли. Те имат въглероден цикъл, имат скалист цикъл, имат морски цикъл и някои от тези цикли са с трайност от десетки милиони години и когато започнат да променят тези цикли - защото всички те са свързани помежду си, те не могат да променят един цикъл без това да влияе на другите.  Има дълбоки морски топлинни цикли... и когато променят един от тях, тогава започват  да се променят и всички останали. И това, което те биха могли да направят, е да върнем еволюцията на планетата с около два милиона години назад!  Един господин, сър Джулиан Роуз, дойде при мен не много отдавна. Той е бил обявен  за рицар от кралицата. Той е доста притеснен за това, което правят със сателитите. Той беше цял ден при мен и ми задаваше конкретни въпроси за околната среда и ги публикува  в YouTube. В коментарите по-долу този лекар каза, че ние ще върнем еволюцията с два милиона  години, и той е напълно прав. В отговор на въпроса ви, какво ще правим, ние ще върнем еволюцията с поне няколко милиона години назад. 


  - Нека се върнем към това, че с тези микровълни и този ефект от стоящите вълни,  ще може ли да бъде повлияно времето, независимо дали ще предизвикате бури или  такива ефекти? 


  - О, абсолютно! Времето вече се е променило! Знам, че е така. Използва се във военните действия и знам, че не са използвали микровълни, но това е подобен процес... По време на войната във Виетнам американците промениха времето над Виетнам, така че виетнамците не можеха да закарат запасите си там, където бяха необходими. Повлияването на времето е голяма специалност и невероятно лесна за управление. Това е още по-лесно с инсталации като HAARP. 


  Хората са писали книги за това, как може да се промени времето. Проблемът е, че след като промените това, не можете да го промените обратно. Това е проблемът! Мисля, че това е една от най-големите опасности или най-голямата опасност, с която планетата трябва да се справи сега.  Имахме това и преди, когато учените се опитаха да спрат оловото в бензина. Всъщност те са изправили индустрията пред правосъдието. Но петролната индустрия спечели с много скъпите си адвокати. Учените, които се опитаха да спрат оловото в бензина, се провалиха.  И сега няма част от тази планета - от Северния полюс до Южния полюс - където оловото в бензина е навлязъл в атмосферата, и оттам обратно към планетата. Можете дори да го намерите сега в снега на Северния полюс и Южния полюс. Няма нито една част от планетата, която да не е отровена!  Ако човек помисли за оловото в бензина, опасността, която е била за мозъка на децата, за астматиците, броят на смъртните случаи трябва да е бил феноменален! Това беше достатъчно лошо. Това обаче сега ще бъде много по-лошо. Ако имате учени - и знам, че германските учени са изключително умни и някои от най-добрите научни публикации са дошли от вашата страна - ако имате учени, които слушат и искат да им покажа най-засегнатите мозъчни клетки и процеси - просто ми кажете. 


  - Да. Благодарим ви, че посочихте това и ние може би ще се върнем към това  по-късно. Нека сега да обърнем внимание на възможните превантивни или защитни  мерки. В един по-ранен разговор говорихте за факта, че има страни, които искат да  защитят населението си от микровълновото лъчение. Кои са тези държави и какви  са предпазните мерки, които те предприемат? 


  - В момента има 58% от страните в света, които предприемат действия за защита на  бременните си жени и техните деца. Сега трябва да бъда много внимателен, защото в  момента, в който кажа конкретно една страна, че ще го направят, индустрията влиза там с камиони съдии и адвокати и започват да създават проблеми.


  Мога да ви кажа какво е публикувано и това означава, че ако сте бременна жена в  Китай, например, трябва да носите защитно облекло върху корема си и ако не, можете  да бъдете арестувана. Много красива страна, доколкото мога да преценя, но може да  бъдете спряна по улиците от полицията, която ще ви помоли да покажете защитното си облекло. Така че те защитават майката.  Знам за Израел и някои европейски страни - особено Франция - че излъчването на  микровълни около детските градини, детските ясли, училищата, колежите, обществените библиотеки, университетите, където учат млади хора, или жени в детеродна възраст са забранени. Знам за Русия, че събарят предавателите. Те дори не си правят труда да  питат - те просто обикалят и ги свалят от там, където не ги искат.  Няколко страни отхвърлят интелигентните измервателни уреди, които са безжични, на  основание, че те са твърде опасни и че индустрията е подвела хората за техния смъртоносен потенциал и действителната им функция. Един от начините за решаване на проблема е да има интелигентен измервателен уред, свързан към високоскоростни кабели от стъклено влакно и след това няма проблем.  Проблемът е в безжичните интелигентни измервателни уреди, защото работата с  безжичната честота Wi-Fi е добре позната и доказана военна честота. Знам, че 58% от  планетата предприема стъпки за защита на своите страни и това ви поставя в дилема във вашата германска страна, защото ако не направите нищо, тогава имате световна ситуация със страните, където се раждат здрави деца и населението им расте, което означава, че ще търсят повече земя. 


  И тогава имате 42% от планетата, където населението ще бъде болно и намаляващо, а  вие ще бъдете уязвими към имиграцията, масовата имиграция. Това го заяви и президентът Путин, когато някой му каза: „Имате ли нещо общо със Студената война? Можете ли да си представите някога да покорите Америка?” И той се засмя и каза: „След три-четири поколения те няма да имат достатъчно хора, за да изградят своите атомни електроцентрали, да изградят своите ракети, да експлоатират своите ядрени военни кораби. След три или четири поколения всеки ще може да влезе в тяхната страна.” Путин е абсолютно прав. Тогава това ще бъде въпрос, не на индустрията, колко пари ще направим от това - тогава то ще се превърне в политически въпрос.


  Ако погледнете в Германия например, ако попитате хората, които взимат решенията,  които всъщност казват, че ще имаме интелигентни измервателни уреди, ще имаме това, ще имаме онова и ги попитаме: „Откъде имате информация, която показва, че няма да навреди това на тази страна?” И те ще посочат някой друг. Ако отидете да попитате и него и му зададете същия въпрос, те ще продължат да ви изпращат нагоре.  Аз бях в една от тези страни, където само едно лице взема решения и се подписва за  цялата страна. Един човек. Това е свързано с 58% от планетата. Дори ще откриете, че  човекът, който е взел решението за вашата страна, дори няма вашата националност. Те са различна националност и съветват хората във вашата страна за това, какво е добро за тях. 


  - Как да открием тези на заден план или на върха, които одобряват тези неща? 


  - Е, мога да ви кажа кой е за Европа. Има три или четири различни комисии: Международната комисия за защита от нейонизираща радиация, а има и две други, но зад тях стоят едни и същи хора, които си предоставят едни на други работата - от едната организация прехвърлят отговорността на другата. Има много организации и аз мисля, че имате работа с около 24 души, които контролират 42% от планетата. Нито един от тях не е бил избран. Нито един. Всички те са самоопределили се. Нито един от тях не е избран. Най-важната е Международната комисия за защита от нейонизираща радиация и те са самопровъзгласени лица.


  Аз познавам ръководителят на един от тези отдели и това е ръководителят на Световната здравна организация. Той беше председател на една от тези комисии, но също и платен съветник в индустрията. Така че, това, което имате, са хора, които са самопровъзгласени микровълнови експерти, които определят една линия. Това не е закон, а директива, към която се присъединяват други страни по някаква причина. Това са 42%: основно Северна и Южна Америка, Канада, Европа, Австралия и Нова Зеландия. Те са подчинени на суверенитета на тези организации. Но ще откриете, че те са самоопределени... и назначават свои собствени посланици в страните. И заради приходите – които са феноменални - правителствата са твърде нетърпеливи да им повярват.  Другият проблем е, че големите медийни барони, които притежават сателитите и телевизионните компании и вестниците, също са членове на тези комисии или ги финансират ... или работят с тях. Има много малко, ако изобщо има такива, независими медийни компании. Преди бяха стотици, които казваха истината. Сега те не лъжат, но държат истината на заден план. Това е разликата. 


  - Има ли някакви алтернативи на тази микровълнова система за свързване на хора  в мобилна мрежа? 


  - О, абсолютно, абсолютно! Това е блестящ въпрос, сър! Във всеки случай вие не трябва да имате микровълни в атмосферата, можете да ги елиминирате всички. Всъщност системата ще работи по-добре! И това е глупавото нещо! Може да имате по-добра система без страх от опасност и това е много лесно! Всичко, което трябва да направите, е да прокарате високоскоростен кабел от компютъра към предавателя. Това е всичко. Премахваш микровълните от въздуха. Ако имате само микровълни във въздуха за военните и полицията, това би било незначително. Силата - макар и опасна - ще бъде незначително ниска. Рискът ще си струва. Но дори и тогава не се нуждаете от тях, защото бихте могли да използвате радиовълни. Можете да излезете и да използвате различни дължини на вълните. Нямате нужда от микровълни. 


  Можете да използвате това, което се нарича Li-Fi или Light светлина. Това ще работи.  Единствената причина, поради която използват микровълни е по една много проста  причина. През 1999 г. между 350 и 500 от най-мощните компании в света са избрали тази конкретна дължина на вълната, без да говорят с експерти. Всъщност, това в действителност е най-смъртоносната дължина на вълната, която причинява увреждане на мозъка.  Значи имате 500 от най-мощните компании в света, които сега са положили основите и  всичко необходимо, за да донесат Wi-Fi навсякъде, включително и интелигентни измервателни уреди. И това, което те не могат да направят, защото призракът е вече извън бутилката, е да кажат: „Ой, съжалявам, ще нанесем повече вреди и смърт по света, отколкото чумите от 1664 и 1340 г.“ 


  Тези хора трябва да бъдат изправени пред правосъдието и ще бъдат изправени пред правосъдието. Единствената причина, поради която имате такива уреди е, че този конгломерат прави това... Всичко може да бъде по-безопасно, но ще бъде с по-малко печалба. Те ще загубят печалба, ако създадат инфраструктура за цялата доставка на стъклени влакна. Те ще загубят печалбата, ако развият Li-Fi. Те ще загубят печалбата, ако преминат към различна дължина на вълната, защото всички оператори ще трябва да направят корекция. Така че, това е най-печелившата и легална форма. Всъщност хората, които имат интелигентни измервателни уреди, поемат отговорност, когато са на тяхна земя. Така че има отговор: Имате 500-те най-мощни компании, които казват, че ако не ви харесва, това е ваша вина. Толкова е лесно за избягване от отговорност! 


  - Да, благодаря Ви! Много сме благодарни, че отделихте толкова много време за  нас и отговорихте на тези въпроси! 


  ПОСЛЕДНИ ЛИ СА ВРЕМЕНАТА, В КОИТО ЖИВЕЕМ?


  Джони НОЕР пророкува за гибелен мор: „Ще чуем за това! Слуховете са близо! От Китай странни болести, ще ги чуете всички! Ще дойдат и вестниците, телевизията ще ви предупреждава: Трябва да стоите вътре... Трябва да се покривате…“


  Преди повече от 30 години, един проповедник Джони НОЕР влиза в България с послание за българските вярващи. Той ще го проповядва от Кричим и Меричлери, през Ямбол и Сливен, та чак до Варна, където на първото богослужение се събират над 4000 души, а в неделното - 8000.


  Посланието е просто, но ясно. Всъщност, то съдържа точните думи, които агентите на  комунистическата милиция, след като го арестуват и отнемат паспорта му, запрещават да говори. Думите на проповедта са: „ПУСНИ ЛЮДЕТЕ МИ!” Заграден от плътен кордон милиционери, сред вярващите надошли от цялата страна,  Джони Ноер се изправя върху импровизираната платформа на варненския бул. „Ленин“ с послание, което разтърсва духовните основи в България: „ПУСНИ ЛЮДЕТЕ МИ!”


Седем месеца по-късно, комунизмът в България пада завинаги…


  На 9 април 1989 във Варна, Джони НОЕР пророкува падането на комунизма. „Никога няма да забравя как, преди да застана пред старата сграда на Εвангелската  църква на булевард „Ленин“ във Варна, трябваше да се изправя пред съдия и офицери от милицията. Те ми казаха:


  „Ние те следваме и слушаме твоите проповеди. Не ти е позволено да проповядваш тук, но ако все пак проповядваш, едно изречение повече не казвай! Никога не казвай тези думи отново! Ако ги кажеш дори само още веднъж, не знаеш какво ще ти се случи. Те бяха доста умели в заплахите, стараеха се да изпълнят сърцето ти със страх, който  да те парализира. За момент замълчаха. Аз ги погледнах и попитах:


  „Кои са думите, които не бива да казвам?


  Съдията ме погледна гневно и отговори:


  „Никога не казвай: „Пусни людете ми на свобода!“


  „Но това са думи записани в Библията! Аз просто ги цитирам. Намират се в книгата  Изход 5:1: „След това дойдоха Моисей и Аарон и казаха на фараона: „Така говори Йеова, Израилевия Бог: „Пусни людете Ми, за да пазят празника в пустинята.“



Съдията и милиционерите ме изгледаха недоволно и казаха:


  „Ние не сме деца от неделното училище, знаем точно какво имаш предвид. Така че, никога повече не изричай „Пусни людете Ми!“


  Защо се бояха комунистите толкова много от тези думи? В очите на съдията и офицерите виждах страх, понеже Божието Слово като двуостър меч пробива и разделя духа, от душата и плътта.


  Качих се на равния покрив на църквата. Това беше единственото подходящо място, от  което можех да проповядвам на събралите се около осем хиляди души. Не знам как бяха дошли, защото навсякъде по пътищата имаше милиционерски барикади и проверки. Те бяха преминали през градини, стени, прозорци и врати… с копнеж да се намерят в Божието присъствие и да чуят Неговото Слово.


  Прииждаха отвсякъде и с песни хвалеха Бога. На събранието ни присъстваха и около 400 милиционера. Някои от тях водеха огромни кучета и караха големи водни оръдия. Започнах да проповядвам. Цялата ми проповед беше на тема „Пусни людете Ми на свобода!“ Адът беше разтърсен…


  Когато цялата ни служба и подписването на свитъците за посвещение към Господа  завърши, ме арестуваха, заедно с останалите от нашата група. Не знаех колко време ще остана затворен, но Бог ни помогна по чудесен начин. Шест месеца преди моето пристигане в България, нашият датски министър-председател подготвял съглашение за икономическа взаимопомощ с Тодор Живков. Министър-председателят пристигнал в България точно, когато ме арестуваха и затвориха. Имах приятели журналисти, които присъствали на официалната вечеря на двамата държавни глави. Те ми разказаха, че по време на вечерята дошло съобщение от датското посолство до нашия министър-председател, в което се казвало, че аз и голяма група датчани сме били арестувани. Министър-председателят подал писмото на Тодор Живков и му казал, че в тази ситуация не могат да подпишат никакъв договор. 


  Той го прочел и издал заповед веднага да ме освободят от затвора. Представителите на властта дойдоха, освободиха ни, поръчаха ни чудесна вечеря и ме попитаха: „Доволен ли сте от престоя си в България?“ Отговорих: „Да, разбира се!“  Върнаха ни обратно при колите ни. Веднага след като датският министър-председател  напусна България, милицията ни обгради отново и бяхме депортирани. Ако тъмните сили бяха уплашени от Божиите пророчески думи по онова време, те са  по-уплашени днес. Много по-уплашени.“


  Джони Ноер е роден на 27 февруари 1936 година в Копенхаген, Дания. Завършва журналистика и през ноември 1958 година бил изпратен да вземе интервю от френско-еврейски писател. Докато разговаряли, събеседникът неочаквано казал: „Трябва да ти кажа нещо. То не е за вестника, но лично за теб!“ Джони бил удивен, когато чул французинът да казва: „Исус е жив и днес!” Той казал това по начин сякаш само преди минути е говорил с Исус. Джони Ноер разказва: „Наблюдавах го внимателно, а той продължи да ми обяснява. Изпитателно погледнах към неговата съпруга Марта и швейцарския преводач и разбрах, че говори истината. Вълни от надежда изпълниха сърцето ми. „Ако е истина, че Исус е възкръснал от мъртвите и е жив днес, тогава има надежда!”


  През 1975 година Джони се оженва за Жизел. Четирите му по-големи деца: Джон, Шарлот, Филип и Томас загубват своята майка една година преди това. Малкото братче Питър умира през 1968 година на две годишна възраст. Флоренс, следващото и най-голямото от дванадесетте деца от Жизел, се ражда в Дания. След това, според Божието призвание и водителство, семейството започва своето дълго пътешествие към Ерусалим. На 15 март 1977 година първите каравани на по-късно наречения „Конвой на пътешествениците” („Pilgrim Convoy”) пресичат датско-германската граница на път към Израел.


  „Зведната палатка” за евангелизации бива разпъвана от град на град в продължение  на повече от 25 години и е използвана за прогласяване на Благата вест в сътрудничество с местните църкви. В Нюрнберг, Германия, Джони получава ясно пророческо видение за Последните времена. През 1989 г. Джони Ноер влиза в България с послание от Бога. Проповядва го от Кричим и Меричлери, от Сливен и Ямбол, чак до Варна, където на неделното богослужение се събират 8000 души. От покрива на Евангелската църква във Варна, заграден от плътен кордон милиционери, пред вярващи от цялата страна, той проповядва послание, което разтърсва духовните основи в България: „ПУСНИ ЛЮДЕТЕ МИ!” 


  ЗАКЛЮЧЕНИЕ Да бъдеш под управлението на Новия световен ред и сатанинската троица звучи зловещо. 


  Кой иска да бъде управляван от сили и власти, които те мразят?  За първи път в световната история целият свят е затворен и заключен поради пандемия. 


  Държавите спряха своята икономика, самолетите спряха полетите, затвориха се граници, хората се изолираха в домовете си, обликът на лицата им се промени с тези маски, училищата се затвориха, всякакви спортни прояви затихнаха, църквите се изпразниха... 


  Задаваме си въпроса, какво всъщност се случва? Никога в човешката история не се е  случвало подобно нещо! Дали пророчествата за наближаващите ужасни дни на Голямата скръб не се изпълняват и неприятелят не се подготвя за своето демонично управление? 


  Бог е обещал, че няма да скрие нищо от Своите слуги пророците. 


  Антихристът и лъжепророкът ще бъдат хвърлени в огненото езеро.


  „Бойте се от Бога и Му въздайте слава, защото часът на Неговия съд настана; и поклонете се на Този, който е направил небето и земята, и морето, и водните извори!  Падна, падна великият Вавилон, който напои всичките нации с виното на своето разпалено блудстване. Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си, той също ще пие от виното на Божията ярост.“ 


  „И звярът беше хванат и с него и лъжепророкът, който беше вършил пред него знамения, с които измами онези, които бяха приели белега на звяра и които се покланяха на неговия образ. Те двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро.”  (Откровение 14:7-11; 19:20)



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: monbon245
Категория: Други
Прочетен: 1468528
Постинги: 2463
Коментари: 24
Гласове: 1706
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930