Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2021 20:28 - Тайната на ваксината COVID, зашеметяващ
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 1295 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 21.01.2021 20:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Тайната на ваксината COVID, зашеметяващ  

Януари15от Джон Рапопорт


image

от Джон Рапопорт

15 януари 2021 г.

(За да се присъедините към нашия имейл списък, кликнете тук .)

От извън пазителя, 3 януари 2021 г., „Какви изпитания за ваксини?“ от Iain Davis:

„... протоколите на СЗО, използвани от Pfizer за производството на иРНК [за ваксината], изглежда не идентифицират никакви нуклеотидни последователности, които са уникални за вируса SARS-CoV-2. Когато следователят Фран Лидер разпита Pfizer, те потвърдиха: „ДНК шаблонът не идва директно от изолиран вирус от заразено лице“. “

И ето ни, точно там, където започнах, преди време. Ако нямате изолиран вирус, как можете да твърдите, че сте го секвенирали?

И ако сте го секвенирали чрез ASSUMPTION и GUESS, как можете да твърдите, че последователността - или вирусът - е реален?

Отговор: КАЖЕТЕ, че последователността и вирусът са реални, но имате нулево доказателство. Тъй като вие сте „научен авторитет“, хората автоматично вярват на това, което КАЖЕТЕ.

Мъж посещава обширен автомобилен боклук, търсейки части. Над вратата на офиса той вижда надпис: „1972 Ferrari 365 GTB / 4 Daytona Spider. Запитване в рамките на."

Собственикът на боклука му казва: „Предлагаме акции във Ферари. Три хиляди на акция. Когато в крайна сметка го продадем, ще направите поне двойна инвестиция. “

Човекът казва: „Къде е колата? Бих искал да го видя. "

„Ами - казва собственикът на боклука, - огледайте се около себе си. Имаме няколко квадратни мили автомобили и части. Ферари е някъде там. Наскоро проведохме тест за изгорелите газове със специален инструмент. Той стигна до заключението, че Ферари от 72 г. наскоро беше прекаран през двора тук ...

Това е нещо, което се случва във вирусологията.

Разбира се, никой обикновен вирусолог не би го признал. Той ще говори за аналози и генни банки, както и за PCR и представителни проби и в силико (компютърно моделиране).

Но ясната реалност е ясна.

Успение и предположение и хлъзгаво заключение не носят деня.

Или имате изолиран вирус, или не. Ако не го направите, всичко, което кажете за „то“, е безполезно. Не можете валидно да твърдите, че съществува.

Както вече писах и казвах десетки пъти, вирусологичното значение на думата „изолирам“ е доста различно от обикновеното значение.

В техническия свят на заблудата и шума „изолиран вирус“ означава: „Имаме вируса в супа в чиния в лабораторията. Супата съдържа човешки и маймунски клетки, токсични лекарства и химикали и друг генетичен материал. Някои от клетките умират. Това означава, че вирусът ги убива. "

Това твърдение е невярно. Лекарствата и химикалите може да убиват клетките. И клетките са лишени от жизненоважни хранителни вещества. Само това би могло да обясни клетъчната смърт.

Освен това предполагаем вирус, смесен в супа в чиния в лаборатория, определено не е „изолиран“.

В крайна сметка: няма убедителни доказателства, че в супата има вирус.

Какво съдържа ваксината COVID? Наред с други материали, предполагаем фрагмент от предполагаем вирус, за който не е доказано, че съществува.

Помислете за PCR теста. Няколко нива на валидна критика са насочени към теста.

Първо, различни лаборатории ще излязат с различни противоречиви резултати от теста. Това е вярно.

Пробивайки малко по-дълбоко, тестът, когато усилва тъканната проба, взета от пациент, е безполезен и опасен, когато се използват повече от 34 цикъла или стъпки на усилване. Защо? Защото тогава възникват огромен брой фалшиви положителни резултати.

Още едно друго ниво откриваме, че PCR изобщо не открива вирус. Той идентифицира парче РНК, за което се предполага, че произлиза от вирус.

И накрая, тестът идентифицира парче РНК от вирус, за който не е доказано, че съществува.

Това е коренът на отровното дърво.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39739328
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031