Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2017 02:22 - НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД - 1-ва част
Автор: monbon245 Категория: Други   
Прочетен: 152 Коментари: 0 Гласове:
0 Дуйат Кинман (откъс от книгата)

 

 

 

“До края на този век (2000 г. сл. Хр.) ще бъде установено първото в историята на човечеството световно правителство. Единното световно управление е неизбежно.”

Папа Йоан Павел II

От книгата “Ключовете на тази кръв” Малахи Мартин

 

“Ако не спреш тревожните си призиви ще те убием!”

Гласът на човек, който определи себе си като сатанист, прозвуча по телефона и изрече това, докато бях в ефир на живо в едно телевизионно студио в Салем, Орегон. Никога преди това не бях заплашван, така че не приех сериозно заканата.

Малко по-късно, около 22:30 часа, напуснах студиото. Запалих колата си и потеглих към първата пресечка. Медисън стрийт е слабо осветена улица, но все пак виждах блоковете и в двете посоки. Когато навлизах в пресечката зърнах за миг светлините от фаровете на огромен мотор. Той чакаше в тъмнината и като ме видя тръгна към мен. Беше пресметнал времето до секунда. Идваше насреща ми с висока скорост. Бях заслепен от ярката светлина на фаровете и оглушен от рева на мотора. Нямах и част от секундата, за да натисна спирачките или педала на газта. И изведнъж преминах пресечката. Пропусна ме на косъм.

Инженерите в телевизионната станция по-късно ми казаха: “Нямало е начин да те пропусне, спасил си се по чудо”. Сега вярвам, че онази нощ Божията ръка беше застанала между нас.

Три дни по-късно, в пощенската кутия вкъщи се получи анонимно писмо. В него пишеше: “Ако не престанеш с тревожните си призиви, ще те убием. Няма земна сила, която може да ни попречи. Спри сега, докато още можеш.”

Занесох писмото на жена си и двамата го прочетохме. Току-що бяхме отпразнували 42-та годишнина от сватбата си. “Скъпа, - казах аз - обичам те много, обичам и нашите синове, и снахите, и внуците ни. Какво да правя? Да се откажа ли?”

Никога няма да се откажем!” - беше нейният отговор.

Тези, които заплашваха: “Ще те убием. Няма земна сила, която може да ни спре”, не знаеха, че всъщност има една далеч по-могъща сила, която не е от този свят. И не разбираха, че моята защита е от високи места - много високи!

Който живее под покрива на Всевишния, той ще пребъдва под сянката на Всемогъщия. Ще казвам за Господа: Той е прибежище мое и крепост моя, Бог мой, на Когото уповавам” (Пс.91:1-2).

Не знаеха, че имам солидна животозастрахователна полица, която ме защитава “за всички времена” (Йоан 3:16), че Централното разузнавателно управление бди над мен двадесет и четири часа в денонощието. Не, не правителственото ЦРУ, а небесното - Христовите безчетни ангели. “Защото ще заповяда на ангелите Си за теб да те пазят във всичките ти пътища” (Пс.91:11).

В началото, за един кратък момент се почувствах изплашен. И тогава в ума ми просветна едно от най-великите обещания на Словото - това, което преди доста време стана стихът на живота ми:

Според усърдното ми очакване и надежда, че няма в нищо да се посрамя, но че както винаги, така и сега, ще възвелича Христос в тялото си - с пълно дръзновение, било чрез живот, или чрез смърт” (Филип.1:20).

Страхът ме напусна и от този миг до днес Бог ме закриля. Имах възможност, чрез Неговата благодат, да остана страж на стената и да тръбя с чистия и ясен звук на бойна тръба. Сега целта ми е да следвам думите на Павел - великият апостол:

Но не се скъпя за живота си, като че ли ми се свиди за него, в сравнение с това, да изкарам пътя си и служението, което приех от Господ Исус, да проповядвам благовестието на Божията благодат” (Деяния на апостолите 20:24) .

 

Предстоящият Нов световен ред

(единно световно правителство)

 

Съществува план за въвеждането на Нов световен ред в Америка, който стремглаво се движи напред със скоростта на бърз влак. “Нов световен ред” е тайният кодов израз за единно световно правителство.

Зад плана стоят мощни, глобални свръхсили, които неумолимо и безжалостно бързат да установят до 2000 година сл. Хр. единно световно управление на планетата Земя. Те вярват, че това е в кръга на възможностите им и напрягат мишци за финала. С този план и техните усилия ще се занимаем обстойно в тази книга.

 

Новият световен ред представен в резюме

 

Планът за Новия световен ред, представен накратко, е следният: Националните държави по земята предават своя национален суверенитет на една Централна световна власт. Цялата политическа, икономическа, военна и църковна сила на света преминава към един център, под чийто контрол попада и ядреното въоръжение на света. Този страшен господар са Обединените нации (ООН).

Ако американците позволят това да се случи, с Конституцията и Закона за правата ще бъде свършено завинаги. Личните оръжия на гражданите ще бъдат конфискувани и никога повече няма да бъдат върнати. Свободните граждани на този народ ще станат роби на едно свръх тоталитарно управление.

 

Световните ръководители призовават

за Нов световен ред

 

За първи път в историята на Америка, президентът на Съединените щати, Джордж Хърбърт Уокър Буш, призовава за Нов световен ред по време на Персийската криза:

Намираме се в уникален и необичаен момент. Кризата в Персийския залив, с цялата сериозност на положението, ни предлага рядката възможност да се оттласнем рязко напред в историята и да се придвижим към ерата на сътрудничеството. Тези смутни времена могат да родят това, което е наша историческа цел - Новият световен ред... Стотици поколения преди нас са търсили трудния път към мира, докато войните са вилнеели и са осуетявали човешките усилия. Днес присъстваме на усилието да бъде роден Новият световен ред - един свят напълно различен от този, който познаваме.”

В навечерието на Войната в залива, генерал Брент Скоукрофт, съветник на президента по Националната сигурност, каза: “Предстои ни забележително събитие - раждането на Нов световен ред.”

В своята книга “Ключовете на тази кръв”, католическият свещеник Малахи Мартин помества изявление на Папа Йоан Павел II:

До края на този век (2000 г. сл. Хр.) ще бъде установено първото в историята на човечеството световно правителство... правителство, което ще има неограничената власт да решава основните въпроси на човешкото оцеляване”.

Малахи Мартин говори за силите, които ни тласкат напред към това единно световно правителство. И добавя: “Единното световно управление е неизбежно.” Ватикана горещо подкрепи тази книга.

В навечерието на Войната в залива сенатор Марк О. Хатфийлд писа до президента Буш:

Бих искал да съм сигурен, че Ви е известна пълната ми подкрепа към Вас и екипа от млади мъже и жени под Ваше разпореждане. Очаквам Новия световен ред и се присъединявам към Вас.”

Норман Къзинс заяви през 1985 година:

Световното управление наближава. Всъщност е неизбежно. Никакви доводи “за” или “против” не могат да променят този факт.”

Тази глава разглежда подробно плана за Новия световен ред. Нека първо проследим първоизточника му.

 

Първоизточникът

 

Началото е в Инголстат, Бавария с д-р Адам Вайсхаупт, професор по църковно право и ученик на Луцифер. Роден евреин, Вайсхаупт сменил религията си като приел католицизма, но после се отказал и от него. Отказал се и от сана си на йезуитски свещеник. Станал масон и практикувал магьосничество, като и в двете преуспял, и бил смятан за специалист. На 1 май 1776 година създал сектата на така наречените илюминати.

Целта му била да представи магьосничеството като човеколюбива кауза, да унищожи християнството и да го замени с Единно световно управление. “Мъжете на Ордена имат пред вид нас, когато говорят за седмото хилядолетие, в което една по-висша раса на хора-богове ще се грижи и ръководи планетата към златен век. Болшинството (от хората) са неподходящи - невежи и недостойни за божествеността. Те ще бъдат унищожени или доведени до положение на роби.”

Разказвайки за основаването на Ордена на илюминатите, Вайсхаупт споменава с насмешка как “подмамвал” “лековерните християни”:

Най-чудесното нещо е как лутеранските и калвинистките богослови, принадлежащи към нашия Орден на илюминатите (“светли”, “просветени” умове, бел. на пр.) наистина вярват, че виждат в него истинското и искрено чувство на християнската религия. О, смъртни човече, има ли нещо, в което не си създаден да вярваш?”

Исус казва: “Да заблудят, ако е възможно и избраните” (Мат.24:24).

 

Илюминатите

 

Подобно на масонството и Ордена на илюминатите е дяволско движение, създадено да пази и развива древните окултни науки на вавилонските и древнокелтските жреци. Целта му е да унищожи християнството, да отмени националните правителства и да обедини народите в една световна свръхдържава начело с Луцифер. Орденът на илюминатите е причината за опустошителните събития в Европа по време на Френската революция, когато между два и пет милиона души са убити, а стотици хиляди от тях - умъртвени на гилотината. В края на 1770-те движението се прехвърля през Атлантическия океан и идва в Америка. (За да не отнеме много време, ще се спрем на нелегалните му действия тук, започвайки от 1913 година.)

 

Триъгълникът - тайният символ на илюминатите

 

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ! Един от символите, който разбулва мистификациите, е триъгълникът. Той казва всичко. Това е символът на Новия световен ред.

Той изобразява идеята за единно световно управление, осъществявано под господството на Луцифер - този, когото Библията разкрива като Сатана, “богът на този свят”, “дяволът”.

И ще му се поклонят всички, които живеят на земята, всеки, чието име не е било записано от създанието на света в Книгата на живота на закланото Агне” (Откр.13:8).

 

Съветът за международни отношения

 

Под натиска на полковник Мандел Хаус - един от много близките съветници на президента Уилсън - в 1913 г. в Америка влиза в сила Закона за Федералния резерв. Любопитно е, че Законът за Федералния резерв е прокаран по съкратената процедура и е ратифициран от Сената по време на коледната “ваканция”. С него се основава Американската централна банка и се проправя пътя на Съвета за Международни Отношения (СМО). През 1922 година СМО е окончателно утвърден и се превръща в една от най-мощните институции в Америка. Тази частно притежавана организация е натоварена с външната политика на страната. Състои се от елитна група мъже и жени, които заемат най-високите постове на властта в Съединените щати - в банковото дело, конгреса, образованието, военната област, медиите и дори църквата. СМО се финансира и контролира от мегабанкера Дейвид Рокфелер. Фамилията Рокфелер, както и тази на Ротшилд, са дълбоко посветени на каузата на франкмасонството. Масонството впрочем, е скритият катализатор на много от тайните организации на Новия ред, но за това ще стане дума по-късно. Финансовите империи на Ротшилд и Рокфелер са толкова огромни, че не подлежат на изчисление. (Ротшилд е силен в луциферовата доктрина.)

 

Някои “ключови” членове

на Съвета за международни отношения

 

Членовете на Съвета са приблизително 2500 на брой. Имената на повечето са широко известни. Ето някои от “светилата”:

1. Сайръс Ванс - стреми се да установи мир в Сомалия. Можете да го видите често по телевизията.

2. Пол Вьолкер - въведе новите пари. Виден член на СМО и бивш председател на борда на Федералния резерв.

3. Хенри Кисинджър - бивш държавен секретар в администрацията на Ричард Никсън.

4. Джордж Буш (старши) - масон 33-та степен.

5. Дейвид Рокфелер

6. Алан Грийнспан - понастоящем председател на Федералния резерв.

7. Рос Перо - не се появи изведнъж. Той беше подготвян, за да бъде “грабителят”. Бъдете нащрек с Рос Перо - мъжът, който казва, че ще промени системата (“нуждае се от поправка” - казва за нашата Конституция!) Той е сред защитниците на тезата за конфискация на оръжието.

8. Джеси Джаксън

9. Колин Пауъл

10. Джералд Форд

11. Джими Картър

12. Бил Клинтън

13. Нют Гингрич

Много от известните медийни личности са членове на СМО - Дан Радър; Бил Мойърс; Тед Копъл; Ървинг Р. Ливайн; Барбара Уолтърс, Дейвид Бринкли, Том Брук; Джон Чансълър и Даян Сойър.

Членовете на СМО разполагат с власт в най-висшите кръгове на американското правителство. Задачата им е да установят единно световно правителство под тайното кодово название - Нов световен ред.

Един от тях, Ричард Гарднър, от Института за хуманитарни изследвания в Аспен, Колорадо, няма колебания относно целта. Той пише:

Сградата на Световния ред трябва да бъде изградена по-скоро от основата нагоре, отколкото от върха надолу... едно подривно движение, подкопаващо къс по къс националния суверенитет, ще постигне много повече отколкото едно старомодно нападение.”

Гарднър говори за “подкопаване” на законовите устои и суверенитета на нацията, която ние с вас обичаме и чието независимо знаме гордо приветстваме.

Суверенитетът на Съединените американски щати е поставен под въпрос. Контраадмирал Честър Уорд, бивш адвокат, генерал от военноморския флот, член на СМО в продължение на 16 години, заявява:

Идеята за сливането на американския суверенитет и национална независимост с едно общо всесилно световно правителство... тази жажда да се подчини суверенитета и независимостта на Америка е широко разпространена при повечето членове.

 

Тристранната комисия

 

Втората тайна организация - Тристранната комисия, основана през 1973 година от Дейвид Рокфелер, е разширение на СМО. Рокфелер избра за неин директор един професор от Колумбийския университет на име Збигнев Бжежински, бивш съветник по сигурността на президента Картър. Тристранната комисия е изпълнителен орган на СМО. Състои се от 200 члена. От 1993 година в нея са представени дванадесет нации от Европа, Канада, Америка, Мексико и Япония. Заедно с Римския клуб и Тристранната комисия, т.н. Тристранна сфера - Съединените щати, Европа и Япония - са разделили планетата на десет геополитически региона. Съединените щати са област едно, Европа е област две и Япония е област три. Тези три области имат предназначението да бъдат силовия център на десетте глобални региона, тяхното единно, световно, транснационално правителство в Новия световен ред. Народите в тях, т. н. страни G8, ще са политическата и финансовата сила на света. Целта, която ги движи е, да превърнат Съединените щати в част от глобалната общност на нациите в Новия световен ред.

В своята книга “Без извинение”, сенатор Бари Голдуотър пише:

Най-новият международен комплот на Дейвид Рокфелер... възнамерява да спомогне за мултинационалната консолидация на търговските и банковите интереси, като поеме контрола над политическото управление на Съединените щати.

Тристранната комисия е началната фаза на предсказаната от Библията единна политическа и икономическа световна система от последните дни. Това, което при­вър­жениците на Тристранната комисия се опитват да установят, скоро ще бъде директно контролирано от идващия световен лидер, самият Антихрист.

Нека изброя някои от имената, които ще разпознаете като членове на комисията: Джордж Буш (старши), Збигнев Бжежински, Хенри Кисинджър, Дейвид Рокфелер, Брент Скоукрофт, Джими Картър, Сайръс Ванс, Джеси Джексън, Бил Клинтън и много други.

 

Череп и кости” -

Обществото на Йейлския университет

 

Една от най-мощните тайни организации, работеща за Новия ред, е рожба на Йейлския университет. Нейните членове са изключително влиятелни и заемат високопоставени позиции в света: Дейвид Рокфелер, Джордж Буш (старши), Уилиям Бъкли, генерал Брент Скоукрофт, Авърил Хариман и др.

Антъни Сътън, преподавател в Странфордския университет, написа книгата “Тайното основаване на Америка - въведение в Ордена “Череп и кости.” Обществото “Череп и кости” е съсредоточено в Йейлския университет. Всяка година избират петнадесет от завършилите университета, за да ги въведат със специален ритуал в Обществото. Те лягат в ковчег и заобиколени от нацистки пречупени кръстове - вечният знак на вавилонския бог на слънцето - пият кръв от човешки череп. След това се изправят като преродени хора-богове. Ще обобщя книгата от 280 страници с едно изречение:

Ще използваме диалектиката на Хегел, за да изградим общество, в което държавата упражнява пълен контрол... Един нов световен ред, където държавата е неограничена и свободата на индивида се състои единствено в сляпото подчинение на държавата.”

Може ли да бъде казано нещо по-точно за световната окултна социалистическа диктатура?

Съгласно правилата на “Череп и кости” клетвата, която неговите членове полагат, има предимство пред всяка друга клетва и може да ги освободи от всяко друго задъл­жение - дори това да се пази, защитава и поддържа Конституцията на Съединените американски щати. Като член на “Череп и кости” Джордж Буш (старши) се клел в това!

 

Билдербергите

 

Друга подобна тайна организация е тази на Билдербергите от Европа - “Четвъртият Райх на свръхбогатите” - мощна група от 100 мъже и жени в Европа и Съединените щати. Тя е в съюз със СМО. Някои от американските членове са: Хенри Кисинджър, Збигнев Бжежински, Дейвид Рокфелер, Робърт Макнамара, Джералд Форд, Уилям Бъкли и Катарин Греъм, главен редактор на Washington Post.

Те са могъщи. Те са невероятно могъщи. Групата “Билдерберг” е в основата на замисъла за обединяването на европейските държави в Европейската общност. Всъщ­ност, това е катализаторът за изпълнение на пророчеството за световната империя от последните дни - възобновената Римска империя.

Някои от тези, които посещават тайните сбирки на билдербергите в Европа са: лондонският магнат Едмънд Ротшилд, човекът който контролира почти целия нефт в западния свят и установи световния златен стандарт. Той е дълбоко въвлечен в луциферовата доктрина на илюминатите и масоните, Хелмут Кол от Германия, холандският принц Бернхард, принцът на Великобритания Чарлс,придружителят му Лойд Бентсън, Джералд Форд и Уилям Бъкли от Съединените щати.

Следва продължение
Гласувай:
0
0Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: monbon245
Категория: Други
Прочетен: 115515
Постинги: 721
Коментари: 22
Гласове: 127
Архив
Календар
«  Юни, 2018  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930