Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2017 04:00 - НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД - край
Автор: monbon245 Категория: Други   
Прочетен: 131 Коментари: 0 Гласове:
0 Бил Клинтън - лидерът,

подготвян от елита на Новия световен ред

 

В средата на 1992 година билдербергите имат свръхсекретна среща в Германия, в планината Шварцвалд. Дейвид Рокфелер е основният говорител. Ето текста на встъпителните му думи:

Ние сме благодарни на New York Times, Washington Post, Time Magazine и на много други печатни органи, чиито ръководители присъстват на нашите срещи и вече почти четиридесет години уважават нашата дискретност.”

Преводът е: “Благодаря ви за четиридесетгодишното прикритие.” Лявото крило на илюминатите изглежда няма нищо общо с образите си в пресата и това се крие от американския народ.

Очевидно задачата, с която “гуру”-то на билдербергите в Америка - Дейвид Рокфелер - е натоварил въпросните вестници и списания е да скрият от обществото плана за унищожаване суверенитета на Съединените щати и суспендиране на Конституцията и Закона за правата.

В същото време, за да се изпълни този план, от Америка е поканен млад мъж, който в течение на двадесет години е подготвян от отбраното общество на Новия световен ред: - мъж, тясно свързан с Джордж Макгъвърн (г-н Макгъвърн е в борда на ACLU - организация, която си е поставила за цел да изтрие името на Бога от живота на всички американци).

Той е стипендиант на Роудс - фонд, учреден в Оксфорд­ския университет с цел да подготвя изтъкнати млади мъже от Англия и Америка за ръководители на предстоящия Нов световен ред. Един изследовател - специалист по Новия световен ред - описва фонда като приемник на организацията на илюминатите.

Нашият стипендиант посещава университета в Джордж­таун, йезуитско училище, където негов професор и възпитател е Каръл Куигли, един от главните идеолози на Новия световен ред. После се мести в Йейлския университет - вътрешната база и основният център за обучение на тайната организация “Череп и кости”.

Там, на една свръхсекретна среща на билдербергите в Баден, Германия, той бил проверен и проучен. Издържал победоносно проверката. Това е мъжът, който на 20 януари, 1993 година сложи ръка на Библията и тържествено се закле, като наш президент, да поддържа, пази и защитава конституцията на Съединените американски щати. Говорим за Бил Клинтън.

Но преди да продължим с него и семейството му, нека кажем няколко думи за един от близките му съратници.

 

Земя в критично положение” Ал Гор -

Защитникът” на околната среда

 

Вице-президентът Ал Гор писа в своята книга: “Земя в критично положение”:

В основата на нашето религиозно наследство откриваме едно единствено божество - богинята-майка Земя, първоизточник на всеки живот.”

Култът към богинята майка-Земя е изповядван в древната вавилонска религия. Гражданите на Вавилон са се кланяли на “майката Земя”, чието сатанинско число било 666. Дали нашият вице-президент не иска да каже, че източните религии са нашето религиозно наследство? И апелира да ги следваме?

Всички хора носят в себе си бог. Всеки човек е бог, тъй като творението е бог. Природата в своята пълнота е бог.”

Той е възприел лъжата от Едемската градина, описана в Римл.1:23:

Те, които замениха истинския Бог с лъжлив, и предпочетоха да се покланят и да служат на тварта, а не на Твореца, Който е благословен до века.”

Той заявява, че фундаменталните християни, които проповядват библейските пророчества са “еретици”. Изглежда, той казва за нас, че сме еретици?

Като американски сенатор, той ръководеше американската делегация на конференцията в Рио през 1992 година, зад която стоеше с цялата си мощ движението “Ню Ейдж”.

Този велик сенатор пише за богинята-майка и призовава американците да вярват в религии, които учат, че ние еволюираме в богове и чрез прераждане никога няма да умрем.

Г-н Гор е за гейовете, за абортите и за религията на майката Земя. На 7 март, 1995 година по кабелната телевизия CBN беше обявено, че той и съпругата му наскоро приели в дома си 150 хомосексуалисти.

 

Стипендията Роудс

 

Стипендията Роудс е основана от Сесил Роудс като част от плана му за световно господство. Както казахме преди малко, фондът е предназначен за обучение на млади мъже - каймакът на интелектуалците в Америка и Великобритания, на които се втълпява, че са избрани за ръководители на предстоящия Нов световен ред.

Фриц Спрингмайър в книгата си “Бъдете мъдри като змиите” разкрива, че стипендията Роудс е стъпка към въвеждане в тайното общество на илюминатите.

Днес президентът на Съединените щати и всички членове на неговия кабинет са или членове на Съвета за международни отношения и Тристранната комисия, или стипендианти на Роудс. Президентът е всичко това - член на СМО и ТК, стипендиант на Роудс и масон (въведен в масонството през De Molay, Международната зала на славата, 1988).

През юни 1993 година в радиопрограмата “Ръш Лимбо”, която се излъчва от 600 станции по цялото крайбрежие, беше съобщено, че Хилари Родъм Клинтън общува с мъртвия дух на Елеонора Рузвелт. Това е връзка с демони, които измамно приемат външността на важни починали личности. Божието Слово ни предупреждава в Левит 20:6:

И ако човек, който се отнесе към запитвачите на зли духове... Аз ще насоча лицето Си и ще го изтребя изсред людете му.”

 

Президентът и “Новите значими политики”

 

Следващото разкритие за двойката Клинтън-Родъм идва от британската преса - Sunday Telegraph, 20 юни 1993 година. Заглавието е: “Белият дом хваща култова треска”.Подзаглавието е: “Гуруто на Бил и Хилари, с типичната за евреите шапчица, проповядва Мойсей, примесен с Маркс. Под тази доста дълга статия стои името на автора - Амброз-Еванс-Причард от Вашингтон, D.C. Ето началото й:

Нещата започват да се проясняват. Президентът и първата дама на Съединените щати са последователи на ексцентричен култ, не друго, а еврейска ерес, примес от Стария Завет, някакво средновековно мистично учение и много университетски марксизъм от 1960-те.”

Не бива да подценяваме разкритията в тази статия, особено като имаме предвид какво разбираме от тях за миналото на нашите първи личности. Затова цитирам текста подробно. Ето някои от тезите на г-н Еванс-Причард.

Усещахме, че нещо не е наред още през април, когато Хилари Клинтън се отклони от закона за здравеопазването и започна да призовава за “нови значими политики” и духовно оживление, които да излекуват “сънната болест на душата”, измъчваща Америка. Но сега научаваме, че през последните пет години и двамата - тя и съпругът й - са черпели философското си вдъхновение от Тикун - еврейско ляво списание със съмнителна репутация.”

Тикунистите (списанието има около 40 000 абоната) се събират в компании по домовете в цялата страна. Веднъж месечно те организират Тикун-салон, където се гощават с вегетариански ястия и дискутират задълбочено политически теми. Може да пият, но не пушат. Ето откъде Бил Клинтън е възприел термина “Нов Завет”, чието трудно определимо богохулство така обърква мнозина религиозни водачи. Г-н Еванс-Причард продължава:

Редакторът на Тикун - Майкъл Лърнър, по нищо не прилича на главен гуру в Белия дом. Той е раздърпан, закръглен мъж около петдесетте, изпълнен с действено еврейско обаяние - носи типичната еврейска шапчица с мъниста и пристъпва тромаво.”

Беше като гръм от ясно небе, когато през 1988 година Бил Клинтън му написа писмо, в което заяви: “Вие ми помогнахте да изясня мисленето си. Хилари повярва малко по-късно, но затова пък сега е страстен привърженик на плана на Тикун да “феминизира” Америка и да постигне “Нов Завет” посредством примера на смяната. (И в случай, че не знаете какво означава това, аз също не знам.)”

По природа, казва г-н Лърнър, човек е грижовен и чувствителен. Капитализмът е виновен за превръщането му в жесток звяр, ето защо системата трябва да бъде напълно реформирана.”

Колкото до миналото на г-н Лърнър, ето какво откриваме там: В началото на 1970-те, като младши професор, той ръководи Сиатълския фронт за освобождение, една ултра-лява организация, определена от държавния министър на правосъдието като “фашистка и нацистка”. Неговите многобройни авантюри в крайна сметка водят до обвинение в насилствено нападение на федералната сграда на окръжния съвет в Сиатъл.

Ранните му връзки включват незаконен “брак” с една от неговите студентки, от която има дете. Сватбената торта от въпросната “церемония” била украсена с думите “Разбита моногамия”.

Според Тикун, крахът на семейството като институция и огромните трудности, с които хората установяват и поддържат помежду си връзки, се коренят в психодинамиката на капиталистическия пазар.

Списанието предлага миш-маш от религия и леви политически възгледи. То поощрява еврейския вариант на “освобождаваща теология” - католико-марксистки хибрид, възприет от партизанските свещеници в Латинска Америка. Думата “тикун” означава да “поправя, ремонтирам, преобразя света.” Привържениците му се вдъхновяват от ръкописа Зохар, късна средновековна творба, която приема като факт изначалното съвършенство на човека. Ортодоксалните равини я разглеждат като ерес и отклонение от доктрината за първородния грях”.

Всъщност, за тесен кръг от завършилите училището по право в Йейл и обърканите им приятели, патоса на тикунската мания се изчерпва с кризата на средната възраст и невротичното търсене на смисъла на живота. Без посока в културно отношение, те се опитват да създадат нова религия за себе си, отхвърляща кумирите на съвременния живот - късче екология тук, късче психо-бръщолевене там - един култ без вяра, без Бог, без ясна цел - търсене, обречено на провал.

На какво ни учи президентската двойка - баптист и методистка, потънали до гуша в ересите на други религии? Те нямат чувство за идентичност, нито морални опори, нито корени.

Както споменах по-горе, тези неща от живота на президентската двойка Клинтън/Родъм, трябва да станат публично достояние. Те ни помагат да разберем това, което до този момент за мнозина беше необяснимо - тяхното поведение, или защо правят това, което правят.

Като вземем предвид факта, че кабинетът действа вече почти девет месеца, неговата политика поражда едно все по-натрапчиво усещане. Най-добре можем да го обобщим с думите “те не са като нас.” Всъщност, без да използват този израз (това е по-скоро чувство, отколкото забележка), болшинството американци, независимо от възрастта или политическата си принадлежност, започват да чувстват, че нещо в това управление не е наред.

Ето го и основния проблем. Бил Клинтън и Хилари Родъм не споделят нашите вярвания и не представят нашата култура. Всъщност те представят с изключителна настойчивост тъкмо културата на нашите противници - проповедите на Майкъл Лърнър, хвърлящи предизвикателство в лицето на юдео-християнската цивилизация. Не става въпрос просто за марксистката икономика или за разрешената свободна любов. Става въпрос за сила - тъмна сила - и тя предизвиква и поставя под въпрос същностните принципи и ценности на нашата цивилизация.

Как могат тези хора да говорят за “запазване на семейството” и след това да предлагат всевъзможни ходове и средства, за да подкопаят основите на същото това семейство?

Как могат тези хора да говорят за “защита на децата”, когато тяхната политика и предлаганите от тях програми, в крайна сметка оставят съдбата на нашите деца в ръцете на държавата, а в някои случаи - и в ръцете на девианти, като Роберта Ахтенберг?

Как могат тези хора да говорят за “създаване на силна Америка”, когато всички действия на тяхното управление са предназначени да отслабят онези, които могат най-добре да осигурят тази сила - средната класа?

И накрая, как могат тези хора да говорят за “ръководната роля на Запада”, когато в самата си основа техните вярвания противоречат на “идеята” за “Запада”, така както тя е развита от философи и богослови и която прави от “Запада” това, което той е всъщност - една цивилизация, основана на юдео-християнския морал?

Не се заблуждавайте - Тикун, гуруто на Белия дом, е толкова еврейска доктрина, колкото методизмът на Хилари е християнска. И не вярвайте в това - човечеството няма средствата да “поправи и преобрази света”. Не вярвайте и в проповядваното от тях “изначално съвършенство на човека”. Това в най-добрия случай само ще ви обърка и ще внесе смут в душата ви.

В течение на тридесет години правих изследвания, писах и говорих по въпросите и предизвикателствата, пред които е изправен нашият свят, страната ни и ние самите, и стигнах до убеждението, че за един нормален човек, най-трудното нещо на света е да приеме, че сред нас има хора, които съзнателно и от все сърце избират да вършат зло. Под “избират да вършат зло”, нямам предвид битката за оцеляване, която е в основата на лошите постъпки, нито дори развитието на това, което наричаме безнравствена съвест. Имам предвид нещо много по-страшно: предварително обмислена зла умисъл - воля, която по самата си природа е съзнателно благоразположена към зло.

Да се изправят пред тази непоносима истина е нещо, което повечето от хората постоянно избягват - прекалено е ужасно за размишление.

Но докато вие все пак (и надявам се не за кратко) замислено изследвате тази ужасяваща възможност, нека насоча вниманието ви към още един последен детайл. Макар и да има хора, които съзнателно и с предварително намерение избират злото, много малко са тези от тях, които имат необходимите средства да разрушат живота, собствеността или социалната среда на милиони хора. Само държавните глави имат тази власт. И примерите за подобно опустошение изобилстват тъкмо в историята на управлението на държавните глави от 20-ти век. Помислете върху това, докато наблюдавате политиката, провеждана от двойката Клинтън-Родъм.

В тази глава изброихме шест тайни глобални организации, които неумолимо и неотстъпчиво тласкат всички народи по света към подготвяния от тях Нов световен ред (Единно световно управление). Но зад кулисите има една скрита, нелегална мегасила, която направлява и организира всичко това - една тайна аристокрация, мощен елит - “четвъртият райх на свръхбогатите”. Те предпочитат да бъдат известни просто като “братството” или “Орденът”.

Книгата на д-р Джон Колман “300-та мъже, които управляват света” разказва за властта на 300-та най-богати мъже в света. Но има една още по-малка група - мощният елит на тринадесетте стари родови фамилии, които контролират богатството на планетата, а заедно с него и властта над нея.

 

Тринадесетте мъже, които управляват света

 

Това са мега банкери от международен мащаб, които управляват огромни банкови династии и свръхвлиятелни корпорации и председателстват заседанията на мощни финансови институции. Предпочитат анонимността и се афишират просто като Братството. Това е силата, която стои зад европейските Билдерберги, Съвета за международни отношения, Тристранната комисия, Обществото “Череп и кости” , Римския клуб и т. н. Те създават царе и рушат нации. Обединеното им богатство е зашеметяващо. Те контролират най-големите банки на земята и ръководят гигантски корпоративни империи. “Орденът” е гигантско змиевидно чудовище, чийто основен приоритет, мисия и задача е въвеждането на Новия световен ред.

Не съм първият, който говори за това. Уинстън Чърчил в своите мемоари пише за Ордена. Удроу Уилсън също знаеше за него. Ето думите му:

Когато навлязох в политиката и си спечелих доверието на някои от най-великите мъже на Съединените щати в областта на търговията и производството, много от тях започнаха да споделят възгледите си насаме с мен. Разбрах, че се страхуват от някого и нещо. Те знаеха, че някъде има една сила, толкова организирана, толкова неуловима, толкова бдителна, толкова всеобхватна и цялостна, толкова убедителна, че по-добре да не говорят на висок глас, когато я осъждат”.

А ето и какво пише Уинстън Чърчил за тази глобална тайна организация.

От Спартак - (Вайсхаупт, основателят на илюминатите, използва името Спартак като тайно кодово название) - до Карл Маркс... разпространената по цял свят конспирация за премахването на цивилизацията и преустройството на обществото... непрекъснато набира сили. Това е източникът на всички подривни движения през 19-ти век и днес, най-сетне, тази група от необикновени личности от подземния свят в големите градове на Европа и Америка държи във властта си руския народ и е безспорният господар на тази огромна империя.”

Феликс Франкфуртер, бивш член на Върховния съд на САЩ, пише:

Не можем дори да си представим размаха на работата на Ордена в Америка и размера на въвличането на страната в неговите планове. Те са безпрецедентни. Истинските управници във Вашингтон са невидими и упражняват властта зад кулисите”.

На 23 февруари 1954 година, американският сенатор Уилям Дженър предупреди всички американци:

Външно имаме едно конституционно управление, но всъщност нашето правителство и политическата ни система са ръководени от друга организация, представляваща различна форма на управление: един бюрократичен елит, който смята, че Конституцията ни е остаряла... всички странни събития във външно-политическите споразумения сочат към тази група, която действа, за да ни накара да удовлетворяваме техните желания.

 

Шестте глобални цели

 

Тези мъже притежават власт - невероятна власт!!! Подобно на Адолф Хитлер в Main Kampf, те са заявили предварително своя дневен ред. Той има глобален характер и се гради върху шест основни цели, които вече са ни известни. Когато след малко и вие ги прочетете, ще бъдете удивени колко точно тези цели следват сценария, написан от Божия Дух със смайваща прецизност в Библията, преди почти 2000 години.

ЦЕЛ № 1: Да се основе нов международен икономически ред под прякото ръководство на най-високите нива на Ордена - нива, които са извън процеса на политическите избори и не подлежат на демократичен контрол от страна на обществото.

ЦЕЛ № 2: Да се основе това, което ще бъде провъзгласено за единно световно демократично правителство и което Орденът ще контролира задкулисно.

ЦЕЛ № 3: Да бъдат завладяни и подчинени икономически, финансово и духовно двете свръхсили - Съединените американски щати и Русия, позната преди като Съюз на съветските социалистически републики (СССР). Цели се Америка да бъде поставена на колене чрез масова депресия. Тогава от хаоса и паниката, американският народ ще умолява за Нов световен ред.

ЦЕЛ № 4: Да бъде способствано за предстоящото обединение на европейските държави като доминираща нация в обединеното единно световно управление.

ЦЕЛ № 5: Да се избере върховен световен ръководител, който да председателства Новото обединено единно световно правителство.

ЦЕЛ № 6: Да се основе единна световна религия, която да обедини всички световни религии, култове, религиозни групи и духовни вярвания под ръководството на върховен папа, духовния еквивалент на върховния световен водач.

Тези глобални цели изграждат един план. Неговите създатели го наричат “Планът”. Това са 10 000 блестящи диаманта на заблудата - замисъл с такива огромни размери и основан на такава хитрост, че е почти невъзможно да бъде схванат от нечий ум.

През 1945 авторите му правят една гигантска стъпка - качествен скок. Те замислят и създават ООН. Това е структурната рамка, чрез която смятат да осъществят плана си за единно световно управление.

В течение на следващите петдесет години - 1945-1995 - те неотклонно, внимателно и постепенно изграждат нужната им инфраструктура - тяхната превъзнесена “Вавилонска кула”. Тайното братство на Ордена вярва, че сбъдването на този мит е в кръга на възможностите им. Крайните цели? - нов световен ред, единно световно управление, световен съд, федерация Земя. Насрочената дата за изпълнение - 2 000 г. сл. Хр.

Събитията неоспоримо доказват: американското правителство и най-високите ешелони на властта в Америка сега са в ръцете на клика, чиято цел е да предаде суверенитета на нацията на една световна централна власт. Ако ние, американците, не осъзнаем това и не го осъзнаем възможно най-скоро, ще извършим непоправима грешка. Капанът на единното световно управление ще щракне.

Край 

 

 

 
Гласувай:
0
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: monbon245
Категория: Други
Прочетен: 115515
Постинги: 721
Коментари: 22
Гласове: 127
Архив
Календар
«  Юни, 2018  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930